Bli med oss 27. august

Søndag 27. august klokken 1700 på Kavakava på Bislett i Oslo arrangerer vi vår første Vintage-Café. Vi håper at du har lyst til å komme og være sammen med oss.
Vintage-Café er et åpent uformelt treffpunkt for alle slags mennesker. Der kan du komme som du er, så ta med deg venner og familie, og møt andre mennesker som deg som har lyst på en god prat og ekte fellesskap i en dynamisk og inkluderende kultur. Ta deg en kaffekopp og bli en stund og du vil få høre mer om Vintage Vineyard.

Her kan du lese mer om oss

Nettverket Vintage Vineyard samles annenhver søndag fra kl. 17-19 i de flotte lokalene til Kavakava på Bislett. Disse kveldene er åpne samlinger for alle som ønsker å utforske Vintage-kulturen eller bare ta en tur innom. Etter samlingen er kaféen åpen utover kvelden for de som ønsker å fortsette fellesskapet over en kaffekopp, en øl eller noe annet å drikke.

Hver kveld vil inneholde en input til samtale og ettertanke. Du er hjertelig velkommen til å delta eller bare lytte og møte hyggelige mennesker. Kvelden vil rammes inn av levende musikk.

Det er eget opplegg for barna fra kl. 17:15

Vi byr på kaffe, te og noe å bite i. Den gode samtalen skaper vi sammen.

Vintage Vineyard handler ikke først og fremst om møter eller samlinger, men om livene våre. Vi tror retning viktigere enn fart; at det er bedre å kjøre i sakte i riktig retning enn fort i feil retning! Derfor samles vi i mindre fellesskap i Nettverksgruppene, der kan vi gå enda dypere og hjelpe hverandre med retningen på livet.

Her kan du lese mer om nettverksgruppene