Tid for to

Tid for to – et samlivskurs for alle slags par

Trenger dere sørvis på samlivet eller input for å gjøre livet sammen enda bedre? Er dere i etableringsfasen og ønsker å skaffe dere gode verktøy for den framtida dere skal dele? Eller har dere gjennom mange år sammen etablert noen gjentagende mønstre som gjør at forholdet ikke er helt sånn som du skulle ønske det var?

Tonje og Dag William Haugeto Stang er ledere for samlivsarbeidet i Vintage. De har drevet med kurs og veiledning for par siden 2004 og holder kurs over hele landet. Sammen har de utviklet kurskonseptet ”Tid for to” og skrevet boken med samme tittel (2015, Lunde forlag). Som foredragsholdere tar de samlivsutfordringene på dypt alvor, samtidig som de byr på seg selv gjennom gjenkjennbare eksempler fra eget samliv. Du kan lese mer om dem og kurskonseptet her.

Kurs høsten 2017:

Fire mandagskvelder med ”tid for to” vi være en god investering i livet dere har sammen.

Tidspunkt: 9. og 23. oktober, 6. og 20. november kl. 19– 22.
Sted: ”Helt sentralt”, Strandgata 19 – i nærheten av Oslo S.

Hver kveld starter med litt mat som dere får nyte ved bord for to. Vi fortsetter med jordnær og nyttig undervisning i kombinasjon med relevante oppgaver dere som par får jobbe med. Ingen innleveringsoppgaver, grupper, plenumssamtaler eller sosiale forventinger.

Pris: kr 2400,- per par for alle fire kveldene. Inkluderer kursmateriell og servering.

Begrenset plass og forløpende påmelding til dagwhstang@gmail.com (Oppgi navn på begge deltagerne ved påmelding).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *