om oss

Mer enn noe annet er Vintage Vineyard en inkluderende kultur drevet av en klar visjon om forandrede liv – ett liv om gangen.

Vi tror at alle mennesker ble designet med evig verdi og hensikt, og at det finnes gode nyheter og muligheter for alle som ønsker forandring i livet. I Vintage vil vi favne hele livet, fra de daglige hendelsene til de store spørsmålene som vi alle er opptatt av på et eller annet nivå.

I tillegg er vi opptatt av å tjene mennesker som er i nød og bidra til å bekjempe alle former for urett som utøves mot mennesker i dag. Gjennom vårt engasjement i Hope for Justice er vi dedikert til målsettingen om å utrydde human trafficking i vår generasjon. Vi bruker tid, penger og andre ressurser på å bekjempe fattigdom og omslutte mennesker som er drevet på flukt.

Alt vi gjør finansieres av deltagernes frivillige gaver.  Ønsker du å delta i vårt arbeid kan du, i tillegg til å være med på det vi gjør, gjøre det ved å gi fast et beløp hver måned.  20 % av alle gaver som kommer inn til Vintage Vineyard deles ut til “the poor and powerless” bla, gjennom Hope for Justice.

Du kan registrere din givertjeneste med autogiro/fast trekk hver måned her (da får du også tilsendt en rapport fra oss hvert år om hva du gir og kan trekke gavebeløpet ditt fra på selvangivelsen).

Ønsker du å gi en enkeltgave kan du betale det du vil gi til knt. nr. 6005.06.64549 eller VIPPS til Vintage Vineyard 512075