Storsamling én gang i måneden

Nettverket Vintage Vineyard samles en søndag i måneden hjemme hos Per Christian og Thine Lunde kl. 17-19.  Dette er et åpent og uformelt treffpunkt for alle slags mennesker. Der kan du komme som du er, så ta med deg venner og familie, møt andre mennesker som deg – som har lyst på en god prat og ekte fellesskap i en dynamisk og inkluderende kultur. Ta deg en kaffekopp og bli en stund, så og vil du få høre mer om hva Vintage Vineyard er og betyr i hverdagen for stadig flere mennesker.

Datoer vinteren og våren 2019 er: 6. januar, 3. februar, 3. mars, 7. april, 5 mai og 9. juni.

Her kan du lese mer om oss.

Vi byr på kaffe, te og noe å bite i. Den gode samtalen skaper vi sammen.

Vintage Vineyard handler ikke først og fremst om møter eller samlinger, men om livene våre. Vi tror retning er viktigere enn fart; at det er bedre å kjøre i sakte i riktig retning enn fort i feil retning! Derfor samles vi i mindre fellesskap i Nettverksgruppene, der kan vi gå enda dypere og hjelpe hverandre med retningen på livet.

Her kan du lese mer om nettverksgruppene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *