Lederteamet

Vintage Vineyard ledes av Thine og Per Christian Lunde sammen med et team av ledere. Teamet har en felles visjon om å se liv forandret, og om at nabolag, lokalsamfunn og byer endres gjennom det. Vi er ikke først og fremst opptatt av å fylle et lokale med mennesker regelmessig, men av å skape et ekte fellesskap der Jesus er i sentrum og vi er en del av hverandres liv i hverdagen.


Per Christian Lunde

Per Christian er hovedleder i Vintage Vineyard, og leder nettverkets lederteam.

Han er opptatt av å bygge en kultur av mennesker som gjør en forskjell, og der alle får vokse til sitt potensiale. Han brenner derfor for å utruste og utvikle ledere. Per Christian har, sammen med Thine plantet og ledet Trondheim Vineyard, og var fram til 2011 en del av Vineyard Nordens lederteam.

Til daglig jobber han i næringslivet med å utvikle norske og internasjonale selskaper gjennom å profesjonalisere salg og ledelse.

Per Christian er gift med Thine og de har to døtre, Caroline og Benedicte.


Thine Lunde

Thine er opptatt av at alle skal oppleve seg ivaretatt og sett, og er den som ofte gjør det lille ekstra for
å ivareta dette.

Hun har sterke kvaliteter og utdannelse innen organisasjon og ledelse, og bidrar med dette inn i fellesskapet.

Til daglig jobber Thine i helsesektoren og med veiledning av studenter.

På fritiden nyter hun livet ekstra godt på turer i skogen og på fjellet – sommer som vinter.


Tonje Haugeto Stang

Motiveres av å se mennesker utvikle seg og modnes – og oppleve seg som gode nok. Til daglig deler hun sin arbeidstid mellom videregående skole, der hun er sosialpedagogisk rådgiver, og firmaet Vil Vekst som hun startet og driver sammen med ektemannen Dag William.

Tonje har gjennom mange år arbeidet som inspirator og veileder. Ikke minst i forskjellige menigheter og ideelle organisasjoner. Hun har skrevet flere bøker, og er kjent for å formidle på en direkte og jordnær måte enten hun underviser eller skriver.

I Vintage leder Tonje en nettverksgruppe, er coach/mentor og underviser. Sammen med Dag har hun ansvar for samlivsarbeidet i fellesskapet.

Mellom slagene slapper hun kanskje av med en bok, hun elsker å bade og nyter gjerne et godt måltid med venner.


Dag William Haugeto Stang

Dag William motiveres av endringsprosesser og gründervirksomhet. Han elsker å møte mennesker og motiveres av å se mennesker endre seg i møte med mulighetene som gis.

Han har vært involvert i oppstarten av flere selskap og organisasjoner både i Norge og Sverige og har sammen med Tonje ledet og startet menigheten Nedre Glomma Frikirke.

Til daglig jobber Dag William med som leder og rådgiver innen salg-, leder- og organisasjonsutvikling i firmaet Vil Vekst. Tonje og Dag William jobber også sammen med foredrags-, veilednings- og kursvirksomhet knyttet til samlivs- og relasjonsutfordringer.

I Vintage er Dag William leder for en nettverksgruppe og underviser.

På fritiden elsker han å tenne bål og nyte rolige kvelder på hytta i Vestfold.


Cecilie Haugen Horn

Cecilie drømmer om et fellesskap av mennesker som lever generøse liv og som inkluderer hverandre i sine møter med tro. Som HR-rådgiver jobber hun tett på menneskers drømmer hver dag.

Cecilie har vært med å starte menighet på Malta, hvor hun var involvert i alt fra regnskap og leiekontrakter til barne- og ungdomsarbeid.

Cecilie liker å lage blomsterdekorasjoner og brudebuketter når anledningen byr seg.


Ragnar Sagdahl

Ragnar liker å møte mennesker, kjente og kjære, men ikke minst nye. Ragnar er opptatt av at mennesker blir sett, og får oppleve ekte fellesskap, og han motiveres av å starte nye ting.

Tidligere jobbet han med å bistå ledere i næringslivet og det offentlige med å få ut budskapet sitt klart og konsistent, både til omverden og internt i selskapene. I dag jobber han med å bygge god bedriftskultur, og utruste mennesker til å være en forskjell i et av Norges største selskaper.

Når han ikke jobber, liker han å se gode filmer og være sammen med familie og venner.

Ragnar skulle ønske han likte å trene. Men han elsker å leke.

Her kan du lese mer om Ragnar: www.linkedin.com/in/ragnarsagdahl