Lederteamet

Vintage Vineyard ledes av Thine og Per Christian Lunde sammen med et team av ledere. Teamet har en felles visjon om å se liv forandret, og om at nabolag, lokalsamfunn og byer endres gjennom det. Vi er ikke først og fremst opptatt av å fylle et lokale med mennesker regelmessig, men av å skape et ekte fellesskap der Jesus er i sentrum og vi er en del av hverandres liv i hverdagen.


Per Christian Lunde

Per Christian er hovedleder i Vintage Vineyard, og leder nettverkets lederteam.

Han er opptatt av å bygge en kultur av mennesker som gjør en forskjell, og der alle får vokse til sitt potensiale. Han brenner derfor for å utruste og utvikle ledere. Per Christian har, sammen med Thine plantet og ledet Trondheim Vineyard, og var fram til 2011 en del av Vineyard Nordens lederteam.

Til daglig jobber han i næringslivet med å utvikle norske og internasjonale selskaper gjennom å profesjonalisere salg og ledelse.

Per Christian er gift med Thine og de har to døtre, Caroline og Benedicte.


Thine Lunde

Thine er opptatt av at alle skal oppleve seg ivaretatt og sett, og er den som ofte gjør det lille ekstra for
å ivareta dette.

Hun har sterke kvaliteter og utdannelse innen organisasjon og ledelse, og bidrar med dette inn i fellesskapet.

Til daglig jobber Thine i helsesektoren og med veiledning av studenter.

På fritiden nyter hun livet ekstra godt på turer i skogen og på fjellet – sommer som vinter.


Ragnar Sagdahl

Ragnar liker å møte mennesker, kjente og kjære, men ikke minst nye. Ragnar er opptatt av at mennesker blir sett, og får oppleve ekte fellesskap, og han motiveres av å starte nye ting.

Tidligere jobbet han med å bistå ledere i næringslivet og det offentlige med å få ut budskapet sitt klart og konsistent, både til omverden og internt i selskapene. I dag jobber han med å bygge god bedriftskultur, og utruste mennesker til å være en forskjell i et av Norges største selskaper.

Når han ikke jobber, liker han å se gode filmer og være sammen med familie og venner.

Ragnar skulle ønske han likte å trene. Men han elsker å leke.

Her kan du lese mer om Ragnar: www.linkedin.com/in/ragnarsagdahl